"Okulumuzda Ailelerle Kitap Okuma Etkinlikleri Devam Ediyor: Öğrencilerimiz Geceleri Okuyor, İstanbul Okuyor!"

Kudret Saraçoğlu İlkokulu olarak, öğrencilerimizin ve ailelerinin kitap okuma alışkanlığını teşvik etmek amacıyla "Öğrenci Meclisleri Projesi" ve "Ben Okuyorum İstanbul Okuyor" kapsamında birlikte bir etkinlik düzenliyoruz.

Her akşam 21.00-21.30 saatleri arasında, öğrencilerimiz aileleriyle birlikte kitap okuma etkinliklerine katılıyorlar. Bu etkinliklerde, aileler çocuklarına örnek olurken birlikte vakit geçirme ve değerli anılar biriktirme fırsatı buluyorlar.

Okulumuzun kütüphanesinde veya evlerinde, öğrencilerimiz ve aileleri sevdikleri kitapları seçerek bir araya geliyorlar. Ardından, sessiz ve sakin bir ortamda kitaplarını okuyarak hem eğleniyorlar hem de bilgi birikimlerini arttırıyorlar.

Bu etkinlikler sayesinde, öğrencilerimiz okuma alışkanlığı kazanırken aynı zamanda aileleriyle daha sağlam bir bağ kurma fırsatı buluyorlar. Ayrıca, "Ben Okuyorum İstanbul Okuyor" projesi kapsamında bu etkinliklerle İstanbul genelindeki kitap okuma kültürüne de katkı sağlıyoruz.

Etkinliklere katılan öğrencilerimiz ve aileleri, kitap okumanın önemini bir kez daha deneyimleyerek daha donanımlı bireyler olma yolunda adım atmış oluyorlar. Bu güzel etkinliğe katılan herkesi tebrik ediyor, kitap dolu gecelerin devamını diliyoruz.

30.04.2024 535

29-04-202429-04-202429-04-202429-04-202429-04-202429-04-2024