Öğretmen -Veli Görüşmeleri İçin Randevu Alma

Öğretmen -Veli Görüşmeleri İçin Randevu Alma

Velilerimizin,öğretmenlerimizle olan görüşmeleri Milli Eğitim Bakanlığımızın 21.08.20233 tarih ve 2023/28 sayılı genelgenin 10.maddesi kapsamında bir düzenleme yapılmasını,böylece veli-öğretmen görüşmelerinin daha sağlıklı bir şekilde yürütülmesinin gerekliliği üzerinde durulmuştur. Bu doğrultuda velilerimizin çizelge doğrultusunda hareket etmeleri önemlidir.

Sn. Velilerimiz; öğretmenlerimiz, rehber öğrtmenimiz, müdür yardımcısı ve müdür ile yapmak istediğiniz görüşmeler için size tanımlı ekrandan 2 gün önceden RANDEVU Talebi Oluşturunuz.Randevu alınacak haftadan önceki cuma günü öğle saatine kadar sistem açık tutulacak.Aynı gün öğleden sonra ise okul yönetimi öğretmenlere randevu saatlerini bildirecektir.

Onay-bilgi mesajı sonrası randevulu belirtilen tarihtegörüsmeniz için okula gelebilirsiniz. 

Not: Her öğretmenin veli görüşmesi yapabileceği uygun zaman dilimleri sisteme işlenmiVelilerin okul ziyaretleri ve öğretmenlerle görüşmelerinin daha nitelikli, düzenli ve sağlıklı olması için okullar tarafından planlamalar yapılacak, ziyaretler için eğitim öğretim faaliyetlerini aksatmayacak şekilde zaman çizelgesi oluşturulacaktır. Planlanan görüşme ve toplantılar dışında velilerimizin okul içinde bulunmalarının pedagojik olarak doğru olmadığı göz önünde bulundurularak gerekli tedbirler alınacaktır.

Randevu Almak İçin Karekodu taratabilirsiniz.

23.03.2024 261

23-03-2024