Kudret Saraçoğlu İlkokulu

Vizyon: Milli ve manevi değerleri doğru anlayıp özümseyebilen, teknolojinin sunduğu fırsatlardan yararlanabilen, akademik başarısıyla dikkat çekebilen ahlâki olgunluğa sahip, özgüveni yüksek ve her mesleğe inançlı örnek öğrenciler yetiştiren bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: En değerli kaynağımızın insan olduğu düşüncesinden hareketle, en verimli yatırımın insanı eğitmek olduğu bilinci ile öğrencilerimizi, 21. yüzyılın çağdaş yaklaşımlarına uygun, Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen, bilgiyi en değerli hazine olarak bilen ve kullanan, milletini ve ailesini seven, kendisi ile barışık, farklılıkları hoşgörü mozaiğinde çeşitlilik olarak kabul eden, üretken bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 09.15-14:35
Servis Bilgisi: ÖĞRENCİLER İÇİN SERVİS VARDIR.
Sportif Etkinlikler: Basketbol Futbol Buz Pateni Jimlastik
Bilimsel Etkinlikler: Tubitak
Proje Çalışmaları: e Twinning Harezmi Stem-A

WEB - https://kudretsaracogluilkokulu.meb.k12.tr

Adres - ÇOBANÇEŞME MAH. MİTHATPAŞA CAD. NO 2/3 Yenibosna BAHÇELİEVLER / İSTANBUL

Yerleşim Yeri - ÇOBANÇEŞME MAH. MİTHATPAŞA CAD. NO: 2/3 BAHÇELİEVLER / İSTANBUL

Ulaşım YENİSBOSNA METROBÜS DURAĞINA 1 KM MESAFEDEDİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİNE 1 KM MESAFEDE.